القائمة الرئيسية

الصفحات

اوزي صرر
حضري الرز مسلوق  وتسلقي بازيلاء وجزر  وتجهزي لحمه مفرومه ومقلبه مع البصل ((و انا جهزت قطع كبده ))وقليت لوز وحطيت زبيب وطبعا عندك ورق الجلاش  تخلطي المكونات الرز اللوز الزبيب الخضروات وكبده مع بعضهم وتاخدي فنجان شربه وتحطي فيه اواق الجولاش بينهم زبده وتبدي تحشي وطبقي وهيا داخل فنجان الشربه وتقلبيها في صينيه  مدهون زيت وتتدهني الوجه حليب وتضعيها  في الفرن وبالهنا والصور توضح الطريقه بالتفصيل
مشاركه من الاخت
ام نهير وليد











 

تعليقات