تشيكن روول بالبندق
مكونات تشيكن روول بالفذدقدجاج مخلي
بصل
ثوم
كرفس
بذدق صحيح
زبده
التوابل :
بذدق صحيح
زبده
التوابل :
ملح
روزماري
بهار دجاج
حبهان مطحون
قليل من الشطه
نحضر ورق قصدير ( المونيوم ) ونفرده وندهنه زبده ونضع الخليط ونفرده بايدينا بالراحه ونحاول ان يكون السطح متساوي ونضع حبات الفذدق ونلف الروول كويس جدا ونلف معه ايضا ورق القصدير ونلفه عكس بعضه في الاخر اي ايد يمين وايد شمال ونضغط للداخل لكي يكون اسطوانه ملفوفه دائريه
ونضعها في مياه مغليه ونسويها او نضعها في صنيه مع كميه من المياه ونسويها اي طريقه تعجبك نفزيها
وبعد ذالك نتركه يبرد تماما وننزع ورق القصدير ونحمره في الزبده من جميع النواحي ونقطعه ويقدم بجانب السلاطه الخضراء والارز الابيض
طريقه عمل تشيكن روول بالفذدق
نفرم المكونات مع التوابل كلها في الكبه ماعدا الفذدق ونخليه ناعم جدا اي نفرمه مرتيننحضر ورق قصدير ( المونيوم ) ونفرده وندهنه زبده ونضع الخليط ونفرده بايدينا بالراحه ونحاول ان يكون السطح متساوي ونضع حبات الفذدق ونلف الروول كويس جدا ونلف معه ايضا ورق القصدير ونلفه عكس بعضه في الاخر اي ايد يمين وايد شمال ونضغط للداخل لكي يكون اسطوانه ملفوفه دائريه
ونضعها في مياه مغليه ونسويها او نضعها في صنيه مع كميه من المياه ونسويها اي طريقه تعجبك نفزيها
وبعد ذالك نتركه يبرد تماما وننزع ورق القصدير ونحمره في الزبده من جميع النواحي ونقطعه ويقدم بجانب السلاطه الخضراء والارز الابيض
تعليقات
إرسال تعليق