كيك البراونيز
المقادير
3كوب دقيق
كوب ونصف زبده
4حبه بيض
كوب سكر بودره
نصف كوب كاكاو
نصف كوب شيكولاته مبشوره
ربع كوب جوز متكسر (عين جمل )
معلقه فانليا
رشه ملح صغيره
معلقه صغيره بيكنج باودر
الطريقه :-
1. نضرب الزبده مع السكر حتى يدوب وينعم جيدا
2. ننزل بالبيض مع الفانليا ورشه الملح عليهم ونقلبهم ببعض
3. نخلط باقى المواد ببعضها جميعا وننزل بيهم على الخليط حتى يتجانس ببعض ويكون خفيف وهش
4. نحضر صنيه مستطيله وندهنها بالزبده او ورق الزبده ونصب فيها الخليط والصنيه مقاس 30\40 ونصب فيها الخليط
5. ندخلها الفرن على درجه 170م لمده 25 دقيقه
6. وعندما تخرج وتبرد ممكن نصب عليها صوص شوكلت او نرشها بالشيكولاته
المقادير
3كوب دقيق
كوب ونصف زبده
4حبه بيض
كوب سكر بودره
نصف كوب كاكاو
نصف كوب شيكولاته مبشوره
ربع كوب جوز متكسر (عين جمل )
معلقه فانليا
رشه ملح صغيره
معلقه صغيره بيكنج باودر
الطريقه :-
1. نضرب الزبده مع السكر حتى يدوب وينعم جيدا
2. ننزل بالبيض مع الفانليا ورشه الملح عليهم ونقلبهم ببعض
3. نخلط باقى المواد ببعضها جميعا وننزل بيهم على الخليط حتى يتجانس ببعض ويكون خفيف وهش
4. نحضر صنيه مستطيله وندهنها بالزبده او ورق الزبده ونصب فيها الخليط والصنيه مقاس 30\40 ونصب فيها الخليط
5. ندخلها الفرن على درجه 170م لمده 25 دقيقه
6. وعندما تخرج وتبرد ممكن نصب عليها صوص شوكلت او نرشها بالشيكولاته
تعليقات
إرسال تعليق