البسكوت التركي
المقادير
2 كوب دقيق.
1 كوب زبده.
1بيضه
. 1 كوب سكر بودره
فانليلا. مربى
الطريقه.
نضرب السكر والزبده جيدا ثم نضيف البيضة والفانليا ونضرب حتي تختفي البيضه ثم ننزل بالدقيق شويه شويه حتي يختلط علي فكره زودت ربع كوب دقيق علي المقادير الاساسيه حتي تلم العجينه .....ثم نعمل كور صغيره وضغط عليها من المنتصف زي حفره ونضع بها مربي ثم نصها بصينيه بها ورق زبده وندخلها فرن هادي من 12 الي 15 دقيقة.....حتي يحمر الأطراف وممكن وضع نوتيلا بدل المربي ولكن بعد خروجه من الفرن
صحتين وعافيه
تعليقات
إرسال تعليق